NBC-logo

Vossenkamp 4
9351 VR Leek

Klein, maar dapper!

Schuimbeton Leek van de beste kwaliteit

Zowel bij een nieuw als een bestaand huis of bedrijfspand is het zeer te moeite waard om te zorgen voor betere isolatie. Dit voorkomt niet alleen een enorm verlies aan energie, maar zorgt er tevens voor dat vocht en koude lucht niet door uw woning of bedrijf kunnen trekken. Een bijkomend voordeel van het isoleren van onder meer de kruipruimte is om ongedierte uit uw pand te weren. Bent u op zoek naar een degelijk isolatiemateriaal van de beste kwaliteit? Dan laten we u graag kennismaken met schuimbeton Leek. Noorder Isolatie Beton is al sinds 1985 de leverancier bij uitstek voor Midden en Noord Nederland.

De inzet van schuimbeton in uw woning of bedrijfspand

Schuimbeton is een ideaal materiaal voor onder meer het aanleggen van funderingen en vloeren, het isoleren van kelders en kruipruimtes en de aanvulling van ingegraven zwembaden. Het middel is ongevoelig voor vorst en krimp en kan worden verpompt tot 100 meter horizontaal en 30 meter verticaal. Dit verpompen gebeurt altijd in vloeibare vorm en het mooie is dat we het massa volume geheel op uw wensen en behoeftes kunnen afstemmen. Dit is mogelijk tussen de 450 en 1600 kg per m3.

Onze betonpompen

Giekpomp M 61-65
Giekpomp M 61-65
Hallenpomp 20-24
Grote hallenpomp 24-28
M33-37
M38-42
M48-52 (5-delig)
M51-55
Mini Betonpomp

Direct schuimbeton bestellen

Bij Noorder Isolatie Beton hebben we meer dan 30 jaar ervaring met de productie van dit ideale isolatiemiddel. We staan klaar om op korte termijn uw pand te inspecteren en u vervolgens een optimaal advies te geven omtrent het isoleren van uw woning of bedrijf. Contacteer ons daarom vandaag nog en maak een afspraak.

Neem contact met ons op voor een afspraak